Hlavní obsah

Policii se přihlásili cyklisté, kteří viděli tragédii na Znojemsku

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znojmo

Na policii se přihlásili dva cyklisté, kteří podle čtvrtečních informací kriminalistů byli prvními, kdo mohl být u dvojnásobně tragické nehody osobního vozu u Mašovic na Znojemsku. Na základě výpovědi dvojice nyní vyšetřovatelé hledají další čtyři svědky. Při nehodě zemřeli ve středu v podvečer dva lidé jedoucí na zadním sedadle škodovky, třetí je těžce zraněný.

Článek

„Dva hledaní cyklisté se nám již přihlásili, za což jim děkujeme. Podle jejich slov však před nimi byly na místě dříve další čtyři osoby,“ řekla v pátek mluvčí znojemské policie Lenka Drahokoupilová.

Polici proto žádá veřejnost o spolupráci, zejména pak tyto čtyři osoby, které se mohou ozvat na linku 158.

Skupina pěti mladých lidí se vyjela koupat, před cílem své cesty však havarovali. Osmnáctiletý řidič si jen chvíli předtím vyzvedl svůj první řidičský průkaz. Bilance nehody jsou dva mrtví a jeden těžce zraněný.

Skupina jela v osobním voze Škoda 125L po silnici ze Znojma. Osmnáctiletý řidič pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu silnice a svým schopnostem. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám