Hlavní obsah

Nezletilý mladík chtěl znásilnit dvanáctiletou neteř, teď stojí před soudem

Právo, ape

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

Ústecký krajský soud začal v pondělí projednávat případ znásilnění 12leté dívky, kterého se měl dopustit její nezletilý nevlastní strýc z Teplicka. Ten využil toho, že u nich byla dívka na návštěvě a spala s ním v jedné místnosti. Soud probíhá s vyloučením veřejnosti, nezaměstnanému mladíkovi hrozí šest let vězení.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Loni v létě si podle obžaloby lehl mladík k dívce na nafukovací postel, přikryl oba peřinou a měl v úmyslu mít s ní pohlavní styk.

„Pohyby napodoboval soulož, nezletilá ho začala kopat a házet po něm hračky, poté jí přitiskl předloktí své ruky na její krk tak, aby nemohla křičet a druhou ruku jí zasunul pod kalhotky a osahával ji na přirození a nohou se jí snažil roztáhnout nohy,“ píše se v obžalobě.

V dalším jednání mladíkovi zabránila jeho nevlastní matka. Vstoupila do pokoje po zakašlání dívky, která nemohla křičet o pomoc. Zraněna ale nebyla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám