Hlavní obsah

Policie pátrá po muži, který na Sokolovsku znásilnil 17letou dívku

Právo, mp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Sedmnáctiletou dívku znásilnil v pátek dopoledne na Sokolovsku neznámý muž. Podle policie dívce zastavil mezi půl desátou a desátou dopoledne před hlavní branou Velkolomu Jiří u Vintířova na Sokolovsku.

Článek

Pak s ní odjel v osobním autě černé barvy s tmavými skly zadních dveří a s registrační značkou RH OM 11, která byla odcizena v Německé spolkové republice. Co se týče značky auta, pravděpodobně se podle policie jedná o Audi Q7.

„Kriminalisté zjistili, že by se mělo jednat o muže bílé pleti, vysokého přibližně 180 centimetrů, urostlé svalnaté postavy, měl blond krátké vlasy, modré oči a přes levé obočí 2 cm dlouhou jizvu,“ popsal pachatele policejní mluvčí Pavel Valenta s tím, že muž hovořil česky s ukrajinským nebo ruským přízvukem.

„Na sobě měl oblečené tmavé kalhoty, černou plátěnou bundu bez nápisu. V době, kdy dívce zastavil, měl na očích sluneční brýle,“ doplnil mluvčí s tím, aby lidé, kteří se v uvedenou dobu pohybovali v okolí hlavní brány Velkolomu Jiří, nebo mezi velkolomem a obcí Lomnice, kontaktovali bezplatnou linku 158 nebo nejbližší policejní služebnu.

Policisté kvůli případu obsadili v Karlovarském kraji na několik hodin hlavní silniční tahy a kontrolovali auta. Že jde o znásilnění, stejně tak jako popis pravděpodobného pachatele, zveřejnili až ve večerních hodinách.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám