Hlavní obsah

Zloděje popálil elektrický proud, pomoc přivolali jeho kumpáni

Právo, bed

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zábřeh

Výboj elektrického proudu vážně zranil 17letého mladíka, který se ve čtvrtek spolu se dvěma cizinci ve věku 38 a 21 let pokusil ukrást měděné kabely v bývalé firmě Perla v Zábřehu. Záchranáři jej letecky transportovali do ostravské nemocnice.

Článek

Úrazu předcházelo vloupání do zděné haly uvnitř opuštěného areálu.

„V prvním patře haly muži vypáčili drátěné dveře od elektrického zařízení. Zde se pak nejmladší z trojice pokusil vylézt na elektrické zařízení, aby odcizil měděné kabely a jiný kovový materiál. Byl však zasažen elektrickým proudem a spadl na zem. Jeho společníci na místo okamžitě přivolali pomoc,“ popsala Právu událost šumperská policejní mluvčí Marie Šafářová.

Podle náměstka ředitele krajské zdravotnické záchranné služby Jana Weinberga utrpěl mladík hluboké popáleniny na horních a dolních končetinách. Záchranáři jej uvedli do umělého spánku a poté byl vrtulníkem přepraven na popáleninové centrum do ostravské nemocnice. Okolnosti případu jsou předmětem dalšího šetření policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám