Hlavní obsah

Mladý řidič na Zlínsku vjel s felicií pod kamión, na místě zemřel

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín
Aktualizováno

Mladý řidič zahynul před půlnocí v noci na středu při nehodě osobního automobilu v Zádveřicích na Zlínsku. Vůz vyjel znenadání do protisměru a zcela rozdrcený skončil v boční straně projíždějícího kamiónu.

Článek

„Po jedenácté hodině večer dostali operační důstojníci zlínské policie informaci o fatální nehodě v obci Zádveřice, kousek za tamním motorestem. Podle svědků jel řidič ve Felicii ve směru od Zlína do Vizovic,“ informovala mluvčí krajského policejního ředitelství Jana Bartíková.

„Náhle ale vyjel přes středový ostrůvek vlevo do protisměru, až najel do odbočovacího pruhu, který vede k benzinové čerpací stanici. Tam čelně narazil do boku tahače nákladní soupravy, do míst, kde je palivová nádrž. Mladý řidič utrpěl natolik vážná zranění, že veškerá snaha záchranářů v boji o jeho život byla marná,“ řekla mluvčí.

„Po zadokumentování nehody policií museli hasiči vystříhat tělo mrtvého řidiče z osobního auta, které bylo ve vraku zaklíněno,“ doplnil mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Ivo Mitáček. Hasiči také zabránili většímu úniku nafty z palivové nádrže nákladní soupravy.

Policisté zjistili, že mladý řidič nebyl připoutaný. Podle všeho roli nehrála technická závada. Škoda na majetku dosáhla 200 tisíc korun. V tomto roce jde na Zlínsku o druhou nehodu, při které zemřel člověk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám