Hlavní obsah

Opilý muž mířil na svou rodinu plynovou pistolí

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havířov

Likvidací vyhrožoval v sobotu 2. dubna odpoledne své rodině dvaačtyřicetiletý muž z Havířova-Prostřední Suché. Opilý mířil na své blízké plynovou pistolí.

Foto: Profimedia.cz

Alkoholem posilněný muž z Havířova ohrožoval plynovou pistolí rodinu. Ilustrační foto

Článek

Agresivní muž přišel domů kolem 16. hodiny. „Po příchodu začal mířit na rodinné příslušníky krátkou střelnou zbraní. Ti ze strachu o život z domu utekli a přivolali policii,“ uvedla karvinská policejní mluvčí Zlatuše Viačková s tím, že muž zůstal v domě sám, odmítl ho opustit a přestal komunikovat.

„Na místo byl povolán vyjednavač. Drama bylo u konce kolem 18. hodiny, kdy ozbrojený muž vyšel ven sám a dobrovolně,“ pokračovala mluvčí.

Při zadržení vyšlo najevo, že opilec vyhrožoval plynovou pistoli bez zásobníku. „Muž byl převezen na policejní služebnu, kde u něj orientační dechová zkouška prokázala 1,44 promile alkoholu. Proto byl podezřelý převezen na protialkoholní záchytnou stanici,“ dodala Viačková.

Muž bude nyní stíhán pro podezření ze spáchání přečinu násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci.

Reklama

Výběr článků

Načítám