Hlavní obsah

Převrácená míchačka s betonem zablokovala silnici do Děčína

Právo, Jaroslav Švehla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kamenický Šenov

Převrácené nákladní vozidlo ve čtvrtek odpoledně na několik hodin zablokovalo frekventovanou silnici I/13 v úseku mezi Novým Borem a obcí Prácheň u Kamenického Šenova. Policie odhadla, že vyprošťování vozidla s míchacím bubnem se šesti kubíky betonu uzavře celý hlavní tah do Děčína nejméně do cca 18. hodiny. Nikdo nebyl při nehodě zraněn.

Foto: Jaroslav Švehla, Právo

Novoborští hasiči a speciální jeřáb vyprošťují havarované vozidlo

Článek

„K nehodě došlo krátce po jedenácté hodině dopoledne. Řidič nákladního vozidla do protokolu uvedl, že se vyhýbal chodci, strhl řízení před protijedoucím osobním vozidlem a skončil mimo vozovku,“ uvedl mluvčí českolipské policie Milan Bradáč s tím, že přesné příčiny nehody policisté teprve vyšetřují.

Osobní dopravu policisté odkláněli po objízdných trasách na místních komunikacích, nákladní doprava musela počkat, dokud speciální jeřáb vozidlo nevyprostil.

„Dobrovolní hasiči na místě zjistili, že z bubnu ležícího na pravém boku vytéká beton a z nákladního vozu ropné látky. Uniklé ropné látky zasypali sorbetem,“ uvedla mluvčí Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje Iva Michalíčková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám