Hlavní obsah

Dvojice unesla seniora, svázaného ho nechala u ohořelého auta

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice

Tepličtí kriminalisté vyšetřují únos dvaasedmdesátiletého muže z Teplic. Dva neznámí pachatelé ho v úterý ráno unesli, když zamykal svoji garáž na odlehlém místě na okraji Teplic. Svázaného a zraněného muže a jeho ohořelý automobil našli odpoledne na jiném místě na Teplicku.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Dva neznámí muži unesli seniora v okamžiku, kdy zamykal vlastní garáž na okraji Teplic.

Článek

„Zraněný muž byl převezen do nemocnice, policisté ho dosud nemohli vyslechnout. K případu proto zatím nemáme bližší informace,“ řekla Právu mluvčí teplické policie Ilona Novotná.

Policisté pátrali po oběti od chvíle, kdy únos nahlásil svědek. Podle něho prý dva pachatelé seniora natlačili do jeho automobilu v okamžiku, kdy zamykal garáž, a rychle odjeli. „Co jsem viděl, pověděl jsem už policii. Víc k tomu neřeknu,“ zdůvodnil odmítnutí rozhovoru pro Právo očitý svědek události.

Policisté během dne kontrolovali automobily na silnicích a do pátrání zapojili i vrtulník. „Chvílemi to tady připomínalo policejních manévry,“ popsal Právu pátrací akci jeden z místních obyvatel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám