Hlavní obsah

Policisté v Kladně spěchali k popálené holčičce a nabourali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Několik policejních hlídek v neděli odpoledne vyjíždělo v Kladně do Vašíčkovy ulice, kde bylo nahlášeno popálení dívky. Na Náměstí Svobody se však jeden policejní vůz, přestože jel se zapnutými majáky, srazil s octavií. Novinkám to potvrdila mluvčí kladenských policistů Jana Šteinerová.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„Policisté vyjížděli do Rozdělova do Vašíčkovy ulice, kde bylo popálené dítě. Jeli se zapnutými majáky a na Náměstí Svobody došlo ke střetu. Nikdo nebyl zraněn,“ řekla Šteinerová. Doplnila, že u řidičů nebyl prokázán alkohol. Příčiny nehody jsou podle ní v šetření.

Jak Šteinerová popsala, policisté doprovázeli vrtulník, který u vážného případu přistával. Dítě se zraněními poté bylo přepraveno do Prahy.

Jedenapůlletá holčička podle mluvčí pražských záchranářů Jiřiny Ernestové utrpěla popáleniny na 15 procentech těla a vrtulníkem byla transportována ke specialistům do vinohradské nemocnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám