Hlavní obsah

Čelní střet na Bruntálsku nepřežila tříletá dívka a její 25letý otec

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruntál
Aktualizováno

Tragická dopravní nehoda se stala ve středu večer na Bruntálsku. Po čelním střetu osobního vozu s nákladním zemřeli dva lidé, otec a jeho malá dcera. Policisté zatím okolnosti nehody zjišťují.

Článek

Neštěstí se stalo mezi Lomnicí a Dětřichovem nad Bystřicí kolem osmé hodiny večer. Osobní vůz řídil 25letý muž. Mladý řidič zatím z neznámé příčiny náhle změnil směr jízdy a vjel do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucím nákladním automobilem.

"Při nehodě utrpěl řidič osobního vozidla a jeho tříletá spolujezdkyně smrtelná zranění. Příčiny a další okolnosti této tragické nehody šetří nyní intenzivně kriminalisté," uvedla mluvčí bruntálské policie Pavla Tušková.

Záchranáři po svém příjezdu nemohli posádce osobního vozidla pomoci, protože cestující zůstali po střetu zaklíněni uvnitř vraku. Jejich vyprošťování trvalo několik desítek minut.

Pětadvacetiletý muž utrpěl mnohočetná poranění, a to v oblasti hlavy, hrudníku, horních i dolních končetin.

„Druhou cestující bylo ještě ne čtyřleté dítě. Holčička rovněž nejevila žádné známky života, a také v jejím případě byli záchranáři bohužel bezmocní. Dítě svým poraněním na místě podlehlo ještě před tím, než se je podařilo vyprostit,“ řekl mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám