Hlavní obsah

Lupič přepadl poštu v Třebařově na Svitavsku

Právo, ren

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu odpoledne přepadl v Třebařově na Svitavsku maskovaný lupič místní poštu a odnesl si tržbu. Ženě za přepážkou vyhrožoval, že jí ublíží, proto mu peníze vydala. Právo o tom informovala policejní mluvčí Anna Štegnerová.

Článek

„Maskovaný muž s kuklou na hlavě a tmavou šálou přes obličej vešel do finanční instituce, kde po ženě za přepážkou žádal o vydání finanční hotovosti. Vzhledem k tomu, že muž vyhrožoval násilím, vydala mu obsluha dosud neupřesněnou finanční hotovost,“ upřesnila policejní mluvčí.

„Policisté spolu s kriminalisty nyní pátrají po muži ve věku zhruba okolo třiceti let vysokém asi 175 centimetrů, sportovní postavy. Měl v době přepadení tmavou bundu, čepici buď černé, nebo modré barvy. Na sobě měl tzv. mačkané rifle,“ dodala Štegnerová.

Policistům se přihlásil svědek, který podezřelého muže spatřil a poskytl kriminalistům identikit možného pachatele. Policie žádá všechny, kteří by tohoto muže poznali, aby zavolali na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám