Hlavní obsah

Při požáru v Hluku zemřel starší muž

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hluk

Staršího muž bez známek života našli ve čtvrtek dopoledne hasiči v zakouřených prostorách hořícího domu v Hluku na Uherskohradišťsku.

Článek

„Svědci události ohlásili na tísňovou linku, že vidí z přízemního rodinného domu v Hluku stoupat kouř z oken i ze střechy. Na místo byly okamžitě vyslány tři jednotky hasičů,“ informoval mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Ivo Mitáček. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Uherského Hradiště se dvěma cisternami, kterou posílily jednotky dobrovolných hasičů z Hluku a Kunovic.

"Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo k požáru uvnitř rodinného domu. V zakouřených obytných prostorách byl nalezen starší muž bez známek života. Hasiči se ho snažili oživit až do příjezdu posádky zdravotnické záchranné služby. Půl hodiny před polednem velitel zásahu ohlásil, že se muže, pravděpodobně majitele domu, nepodařilo oživit,“ sdělil Mitáček.

Podle prvních informací požár vznikl v obývacím pokoji a muž byl nalezen bez známek života v prostoru kuchyně.

Reklama

Výběr článků

Načítám