Hlavní obsah

Karlovarští kriminalisté dopadli lupiče rekordmany

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Mimořádně úspěšní byli na sklonku loňského roku karlovarští krajští kriminalisté. Ve spolupráci s kolegy z Plzeňského a Středočeského kraje se jim podařilo dopadnout lupiče, kteří mají na svědomí nejméně čtrnáct ozbrojených přepadení.

Článek

„Policisté je zadrželi minulý čtvrtek. Jedná se o dva muže ve věku 44 a 36 let z Chebska,“ potvrdila v pondělí Právu mluvčí Krajského ředitelství policie v Karlových Varech Andrea Pomichalová s tím, že na případu kriminalisté pracovali téměř nonstop dva měsíce.

Scénář loupeží byl pokaždé stejný. „Maskováni šátky a s pistolemi v rukách vždy vtrhli zejména v nočních hodinách do herny a pod pohrůžkou, že zbraně použijí, si odnášeli desetitisíce korun,“ popsala přepadení Pomichalová.

Podle ní se jedná o recidivisty s pestrou kriminální minulostí. „Za loupeže jim hrozí až deset let vězení,“ dodala policejní mluvčí. Oba jsou ve vazbě.

Reklama

Výběr článků

Načítám