Hlavní obsah

Syn ukradl matce den po Vánocích televizi

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Pětadvacetiletá žena a čtyřiadvacetiletý muž ze Sokolova jsou obviněni ze zločinu loupeže a přečinu porušování domovní svobody, protože den po Vánocích společně po předchozí domluvě napadli a okradli matku obviněného v jejím bytě.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„Obviněná žena fyzicky napadla a držela starší ženu, aby nemohla klást odpor, a její komplic přitom odcizil z bytu televizor s ovladačem,“ popisovala mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Dohnalová.

„Obvinění poté z bytu s televizorem odešli a pokusili se jej prodat v zastavárně, kde však byli zadrženi policejní hlídkou,“ dodala mluvčí, podle které přepadená žena utrpěla zranění na hlavě, kolenou a rukou.

Podle Dohnalové má obviněný muž na svědomí i další trestnou činnost. V polovině prosince totiž v nestřeženém okamžiku v jednom sokolovském baru odcizil obsluze z kasírky hotovost ve výši osm tisíc korun, kterou použil pro svou potřebu. Obviněný muž i jeho družka nyní čekají na uvalení vazby.

„V případě odsouzení, hrozí pachatelům za loupež trest odnětí svobody na dva roky až deset let,“ uzavřela policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám