Hlavní obsah

Mladý řidič zemřel v převráceném autě na Vyškovsku

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyškov

Tragická dopravní nehoda se stala v úterý večer u obce Křižanovice na Vyškovsku. Při nehodě osobního vozu Volkswagen Golf zemřel teprve dvacetiletý mladík, jeho mladší spolujezdec byl zraněn.

Článek

Řidič podle informací hasičů dostal při výjezdu z levotočivé zatáčky smyk. „Auto narazilo do meze u silnice a po několika přemetech na střechu a na kola skončilo na vozovce na střeše,“ řekl mluvčí hasičů Jaroslav Haid.

Ve zdemolovaném vraku na místě zemřel 20letý řidič vozidla, jeho 18letý spolujezdec byl zraněn a zdravotníci ho k vyšetření převezli do nemocnice. Nehoda se stala před desátou hodinou večerní.

Při příjezdu hasičů na místo byl již spolujezdec mimo vozidlo, řidič zůstal zaklíněný ve vraku auta, nejevil však žádné známky života. Přivolaní záchranáři mu již pomoci nedokázali. Při odstraňování nehody byla silnice první třídy číslo padesát dvě hodiny uzavřená a policie dopravu odkláněla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám