Hlavní obsah

Dvojice s tonfou a střelnou zbraní přepadá lidi na ulici

Právo, Jindra Pašková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrov

Policie na Karlovarsku pátrá po pachatelích dvou loupeží v Ostrově. K oběma přepadením došlo v noci na sobotu, pachatelé použili kukly a zbraně.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Karlovarská policie prošetřuje dvě přepadení, ke kterým došlo v noci na sobotu.

Článek

Mezi jednou a druhou hodinou ranní napadli neznámé osoby tonfou 19letého muže v Krušnohorské ulici. „Následně na něho jeden z pachatelů namířil zbraň a požadoval peníze,“ upřesnil policejní mluvčí Pavel Valenta. Muži pak prohledali kapsy, ale nic nenašli a z místa utekli.

Další případ podle stejného scénáře se odehrál v Lidické ulici. Pachatelé udeřili svou oběť do hlavy a poté žádali peníze, nakonec ji prohledali. Napadeným byl tentokrát 37letý muž, i tady utekli lupiči s prázdnou. Policie žádá o pomoc případné svědky, kteří by mohli pomoci k dopadení pachatelů, aby kontaktovali policii na lince 158.

Muž s tonfou byl štíhlý, asi 180 až 183 cm vysoké postavy. Druhý, cca 160 cm vysoký štíhlý muž, byl ozbrojen krátkou střelnou zbraní. Oba měli tmavé oblečení a na hlavě kuklu.

Reklama

Výběr článků

Načítám