Hlavní obsah

Policisté hledají muže, který přepadl poštu v Kroměříži

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Policisté v Kroměříži pátrají po pachateli loupežného přepadení pošty v Kroměříži. Muž poštu přepadl v v pátek odpoledne.

Článek

„V pátek krátce po patnácté hodině byla v Kroměříži přepadena pošta. Neznámý pachatel za plného provozu přistoupil k přepážce, otvorem prostrčil složenou igelitovou tašku a papír s textem: nemám, co ztratit, mám granát, dejte mi peníze, nikomu se nic nestane,“ informovala Simona Kyšnerová z kroměřížské policie.

Šestačtyřicetiletá pracovnice pošty mu odmítla peníze vydat. Muž tedy z kapsy vytáhl nějaký předmět, který vypadal jako granát. Žena za přepážkou proto řekla své kolegyni, aby zavolala policii. Nato se pachatel otočil a raději zmizel. Přestože odešel s prázdnou, za trestný čin loupež mu po dopadení hrozí až deset let vězení.

Kriminalisté hledají muže ve věku 30-35 let, který je asi 180 centimetrů vysoký, statnější postavy. Oblečen byl do tmavých kalhot a světle béžové zimní bundy s kapucí, kterou měl přes hlavu staženou až k očím. Hledaný muž je opálené pleti, modrých očí, bez vousů.

Vzhledem k tomu, že se podařilo vytvořit zdařilý identikit neznámého, žádají kriminalisté veřejnost o pomoc při určení totožnosti tohoto pachatele. Informace mohou občané poskytnout na kterémkoliv obvodním oddělení Policie ČR nebo na bezplatné lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám