Hlavní obsah

Řidič náklaďáku nepřežil čelní náraz do stromu u Stonařova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stonařov

Brzy ráno zemřel v pondělí řidič nákladního auta, které narazilo čelně do stromu na komunikaci mezi obcemi Stonařov a Kněžice. K události postupně vyjely čtyři jednotky profesionálních a dobrovolných hasičů.

Článek

"Nákladní automobil čelně narazil do vzrostlého stromu. Ze zdemolované kabiny vozidla museli zaklíněného řidiče vyprostit hasiči za použití hydraulického nářadí. I přes veškerou snahu záchranářů řidič na místě svým vážným zraněním podlehl," uvedla mluvčí hasičů kraje Vysočina Petra Musilová.

Komunikace mezi obcemi Stonařov a Kněžice byla uzavřena. Jednotky zajistily havarovaný vůz proti požáru a úniku provozních kapalin. Na vyproštění vozidla byla na místo události povolána specializovaná firma.

U nehody zasahovaly jednotky profesionálních hasičů ze stanic Jihlava, Třešť a Třebíč společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů ze Stonařova. Příčinu dopravní nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám