Hlavní obsah

Po hádce s manželkou se muž v Plzni zabil skokem z pátého patra

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Plzeňští policisté vyšetřují od středeční noci smrt 28letého muže, který se zabil po pádu z okna bytu v pátém patře v Goldschneiderově ulici. Podle neoficiálních informací se muž vrhl z desetimetrové výšky po hádce se svou ženou.

Foto: Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Svědci hovoří o manželském trojúhelníku. Muž zřejmě neunesl zprávu o tom, že si jeho žena našla nového přítele.

Jeho o rok mladší manželka ale nevěru popírá. „Měl utkvělou představu , že někoho mám. Vůbec nevím, co ho k tomu vedlo. Bylo to ale úplně zbytečné, snažila jsme se mu to vymluvit. Pak tam padla věta, že beze mě nechce žít. Dvakrát jsem ho z toho okna tahala zpátky, zavolala jsem na pomoc i sestru.,“ uvedla sedmadvacetiletá žena.

Spolu byli čtyři roky z toho rok manželé. „Plánovali jsme děti. je to hrozné, těžko se s tím vyrovnávám,“ dodala.

„Zatím prošetřujeme všechny okolnosti tohoto případu,“ řekla k tomu mluvčí městského policejního ředitelství Martina Korandová. Podle ní příčinu smrti určí nařízená zdravotní pitva. Tím, že se těla neujal soudní patolog, tak policie vlastně vyloučila verzi cizího zavinění.

Muže se po pádu záchranáři ještě snažili oživit. „Pokusy muže resuscitovat ale byly marné, utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl," řekla mluvčí záchranky Lenka Ptáčková. Na místo tragédie byl také povolán psycholog, který pomáhal svědkům neštěstí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám