Hlavní obsah

V lese našli ohořelé torzo mužského těla

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Totožnost ohořelého mrtvého muže zjišťují policisté na Vsetínsku. Podle stop na místě činu usuzují, že se zatím neznámý člověk v lese sám upálil.

Článek

„Ohořelé torzo mrtvého muže našla v pátek odpoledne v lese v Horní Bečvě náhodná kolemjdoucí. Na místo přivolala policii, která zahájila šetření na místě činu. Podle přivolaného lékaře muž zemřel na rozsáhlé popáleniny na těle,“ informovala v pondělí mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Policisté nezjistili žádné indicie, které by nasvědčovaly, že se na smrti podílela cizí osoba. „Kriminalisté se domnívají, že se muž polil benzínem a zapálil. U těla zemřelého totiž nalezli zbytky plastové lahve s benzinem, zapalovač a krabičku cigaret,“ uvedla mluvčí.

Věk muže odhadují policisté od 30 do 35 let. Byl asi 170 centimetrů vysoký, vážil asi 78 až 80 kilogramů. Měl výrazně oválný pravidelný obličej a zelenohnědé nebo hnědé oči. Zemřelý byl atletické postavy s vyvinutým svalstvem zejména dolních končetin.

Muž měl patrně problémy s výslovností, protože mu chyběly přední zuby v horní čelisti. Na sobě měl oblečenou modrou silonovou bundu, bílo-šedou mikinu na zip a přímo na těle zelené tričko. Na nohou měl obuty tenisky značky Nike, značně ochozené.

„Kdo by nám mohl pomoci při zjištění totožnosti mrtvého, ať zavolá na linku 158,“ doplnila Lenka Javorková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám