Hlavní obsah

Zloději ukradli z herny peníze i s trezorem, zatímco obsluha spala

Právo, Denisa Telaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Takříkajíc pod nosem ukradl obsluze herny Na Růžku v Ostravě - Porubě zatím neznámý pachatel či pachatelé peníze i s trezorem. Dvaašedesátiletá pracovnice herny na Hlavní třídě totiž v práci usnula. Přišla i své osobní věci.

Foto: Profimedia.cz

zloděj

Článek

„Ostravští policisté pátrají po zloději, který v pátek 6. srpna využil spánku ženy v herně a z místnosti pro personál vyrval ze zdi trezor s desítkami tisíc korun. To mu ale ještě nestačilo a spící pracovnici odcizil i kabelku s doklady, kreditní kartou, ale také cigarety z herny,“ popisovala událost ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková s tím, že policie předběžně škodu na majetku vyčíslila na 60 tisíc korun.

Policisté případ řeší pro přečin krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

„Pachateli hrozí vězení od jednoho do pěti let,“ upřesnila mluvčí a dodala, že při prověřování se zjistilo, že na místě se v kritické době nacházeli i další lidé. „Policie proto žádá občany, kteří mohou k záležitosti podat důležité informace, aby kontaktovali linku 158 nebo telefonní číslo 974726412.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám