Hlavní obsah

Senior při hádce zavraždil svého známého

Právo, Denisa Telaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Kriminalistům z Moravskoslezského kraje se podařilo objasnit další případ vraždy, tentokrát v Ostravě. Ve středu večer nalezla ošetřovatelka na běžné návštěvě mrtvolu sedmašedesátiletého klienta již v pokročilém stavu rozkladu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Ležel v koupelně. Žena v šoku ihned zavolala na linku tísňového volání a přivolaní policisté z prvotního ohledání zesnulého zjistili, že nezemřel přirozenou smrtí, ale že byl zavražděn.

„Jen jeden den stačil policistům na to, aby z vraždy podle zjištěných důkazů obvinili taktéž sedmašedesátiletého muže, který navíc byl známým zavražděného,“ uvedla krajská policejní mluvčí Darina Majková.

Motivem zločinu byly s největší pravděpodobností osobní spory mezi muži. „Hádky nakonec vyústily v útok. Obviněnému hrozí vězení na deset až osmnáct let,“ informovala dále Majková.

Policie podala podnět k umístění muže do vazby. Přesnou příčinu i dobu úmrtí muže určí až nařízená pitva. V rámci Moravskoslezského kraje se letos jedná o šestnáctý případ vraždy nebo zabití. Všechny se podařilo kriminalistům úspěšně objasnit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám