Hlavní obsah

Dálnici D1 zablokovaly dva hořící kamióny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Hořící kamióny zablokovaly ve středu večer dálnici D1 na 42. kilometru u Divišova ve směru na Prahu. Provoz v místě je ve směru do hlavního města zcela zastaven, ve směru na Brno je kvůli požáru omezen levý jízdní pruh. Omezení potrvá nejméně do půlnoci.

Článek

"Hoří tam dva kamióny, celá vozovka ve směru na Prahu je zablokovaná," řekl Novinkám krátce po 19. hodině operační důstojník dálniční policie v Bernarticích.

Mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková ČTK řekla, že záchranáři na místě ošetřili dva zraněné, kteří utrpěli otřes mozku. Převezli je do benešovské nemocnice.

Ředitel benešovského územního odboru středočeského hasičského záchranného sboru Josef Setnička řekl, že se na dálnici srazily a hořely pouze dva kamióny. Původní informace hovořily o třech hořících nákladních autech.

Na místě zasahovaly s pěti cisternami profesionální jednotky hasičů ze Zruče nad Sázavou, Benešova a Vlašimi a dobrovolné ze Střechova a Divišova.

Řidiči by se měli zablokovanému místu vyhnout opuštěním dálnice na exitu 49 na Kácov a Vlašim, vrátit se mohou přes exit na Divišov.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám