Hlavní obsah

Na tržnici shořela třetina stánků

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Celkem třináct stánků z celkových asi čtyřiceti shořelo v pondělí nad ránem na tržnici v Horním Vojtanově na Chebsku u hraničního přechodu do Německa.

Foto: Tomáš Holý, Novinky

Článek

„Po jedné hodině v noci vyjelo pět hasičských jednotek k požáru prodejních stánků v tržnici v Horním Vojtanově,“ uvedla karlovarská krajská mluvčí hasičů Alena Ryvolová. Požár se podařilo hasičům lokalizovat až po hodině a půl práce. „Celkem třináct stánků bylo kompletně zničeno,“ pokračovala Ryvolová s tím, že ostatní stánky se podařilo uchránit.

„Úplně byl požár zlikvidován před čtvrtou hodinou ráno,“ dodala. V současné době jsou na místě vyšetřovatelé. „Čeká se na příjezd speciálně vycvičených psů pro vyhledávání hořlavin, které mohly požár stánků na tržnici podpořit,“ vysvětlila Ryvolová, podle které nebyl při požáru nikdo zraněn.

Majitelé stánků a prodejci se začali sjíždět na tržnici až ve chvíli, kdy jsme ji hasili,“ poznamenala. „Škody a příčina vzniku požáru jsou stále v šetření,“ uzavřela Ryvolová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám