Hlavní obsah

Ostravští policisté vyšetřují úmrtí dvou mužů

Právo, Denisa Telaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek odpoledne začala ostravská policie řešit dva vzájemně nesouvisející případy úmrtí. Pětašedesátilého muže našla ostraha obchodního centra mrtvého ve svém automobilu, tělo o dvacet let staršího muže leželo částečně v kanálové vpusti.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Pětašedesátiletého muže nalezla v pátek v 15.45 hodin ostraha obchodního centra v Ostravě v zaparkovaném autě. „Muž čekal na další osoby, které šly do centra nakoupit. Při ohledání nezjistili policisté cizí zavinění smrti muže. Příčinu však určí až pitva,“ uvedla mluvčí ostravských policistů Gabriela Holčáková.

Smrt dalšího muže, tentokrát pětaosmdesátiletého, začala policie vyšetřovat v pátek kolem tři čtvrtě na šest. „Svého dědečka našla částečně v kanálové vpusti třicetiletá vnučka. Jeho tělo jí pomohli vyprostit sousedé,“ popisovala situaci policejní mluvčí a dodala, že také zde určí příčinu smrti muže až pitva.

„Muž pracoval kolem svého domu a pravděpodobně chtěl vyčistit zanesený kanál,“ upřesnila Holčáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám