Hlavní obsah

Policii uniká muž, který nerušeně tankuje a „platí“ se zbraní v ruce

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská kriminálka pátrá po lapkovi, který opakovaně se zbraní v ruce přepadá čerpací stanice v hlavním městě a ve Středočeském kraji. Při tankování bez placení spojeném s loupením v prodejnách si už přišel téměř na dvě stě tisíc korun.

Článek

Asi nejzávažnější případ se stal 12. března na čerpací stanici Ořešská v Praze 5. Hledaný lupič natankoval, ale místo placení vytáhl na obsluhu zbraň a se slovy „dejte sem všechny peníze“ se dostal k tržbě na kase.

Pak odjel starším vozem Kia Sephia GTX modré barvy. Kriminalisté muži připisují na vrub další stejné případy z 21. února v Buštěhradu, 28. března ve Všechromech a z 11. dubna ve Velkých Popovicích.

Ve všech případech pachatel po natankování benzínu do vozidla vstoupil do prodejny a pod hrozbou střelné zbraně se zmocnil finanční hotovosti či dalších věcí. Vždy také použil stejný automobil, na kterém byly nasazeny ukradené registrační značky.

Policie žádá veřejnost o pomoc při dopadení tohoto nebezpečného muže. Lidé mohou svá svědectví zavolat na číslo 974 852 101 nebo na tísňovou linku 158.

Popis hledaného muže
Muž, stáří kolem 35-45 let, výška cca 170 cm, střední postavy s viditelným „břichem“, vlasy mírně prošedivělé černé, mírně zvlněné, strniště na tváři prošedivělé barvy, tmavé oči, husté tmavé obočí, na hlavě kšiltovku černé barvy, obléká převážně bundu tmavé barvy, kterou mívá rozepnutou. Hovoří česky bez přízvuku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám