Hlavní obsah

Nebezpečný lupič se zbraní jezdí pražským metrem

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po nebezpečném lupiči, který začátkem měsíce vyloupil pobočku sázkové kanceláře v centru metropole. Podle policistů je muž ozbrojený, jeho pohyb v metru zachytily bezpečností kamery.

Článek

Druhého května před jednou hodinou odpoledne přinutil muž pod hrozbou použití zbraně pracovnici pobočky sázkové kanceláře ve vestibulu metra Anděl na trase B (výstup Na Knížecí) vydat mu veškerou hotovost.

Pak ženě přikázal lehnout si na podlahu a mlčet, načež z místa odešel. Podle kriminalistů je muž ozbrojený, k přepadení použil pistoli černé barvy. Se zbraní se pak vydal metrem neznámo kam.

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po tomto nebezpečném lupiči. Kontaktovat kriminalisty lidé mohou na čísle 974 852 101, nebo na tísňové lince 158.

Popis hledaného muže: cca 35-40 let, výška cca 180 cm, světlé pleti, střední postavy, hnědé vlasy 7-10 cm dlouhé, rozcuchané, prošedivělé, na tváři prošedivělou bradku, cca 2-3 dny neholen, oblečen do bundy, khaki barvy, modrých džínsů a bílých bot. Hovořil plynně česky bez přízvuku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám