Hlavní obsah

Nahá dívka vzbudila na nádraží v Brně poprask

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Nevšední podívanou připravila v pondělí odpoledne cestujícím na autobusovém nádraží Zvonařka v Brně dvacetiletá dívka. Ta se totiž beze studu na veřejnosti zcela odhalila, a jak ji Bůh stvořil, se producírovala před pokladnami. Početnému zástupu čumilů překazili radost až přivolaní strážníci.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Strážníci na nedaleké lavičce objevili dívčiny svršky a po chvilce domlouvání se jim podařilo děvče přesvědčit, aby se obléklo.

„Po chvíli se objevila dvaapadesátiletá matka dívky, která k celé události však neuvedla žádné skutečnosti, ze kterých by bylo možno odvodit velmi zvláštní jednání její dcery. Jelikož se nahá žena jevila strážníkům jako psychicky narušená, přivolali k posouzení jejího zdravotního stavu lékaře. Ten jejich podezření potvrdil a dvacetiletá dívka z Mikulova tak skončila v péči zdravotníků,“ uvedla k případu mluvčí strážníků Denisa Kapitančiková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám