Hlavní obsah

Mostečtí strážníci zachraňovali sebevraha s podřezanými žilami

Právo, ton

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Most

Další zachráněný život si na konto připsali mostečtí strážníci. Sedmadvacetiletý David z Mostu se rozhodl, že si po neshodách s přítelkyní sáhne na život. Mladík si velmi vážně podřezal žíly.

Článek

"Dostali jsme oznámení na linku 156, že nějaký mladý muž spáchal sebevraždu. Protože naši lidé jsou proškolení a mají i potřebné vybavení, na místě zasáhli," uvedl ředitel městské policie Bronislav Schwarz.

Strážníkům v pátek večer volala jedna Mostečanka, že v centru města viděla zakrváceného muže. Hlídka tam urychleně vyjela. Muž se před nimi snažil schovat, strážníci ho ale dostihli.

David si podřezal žíly, strážníkům nůž ale nakonec předal. Svěřil se, že šlo o nešťastnou lásku, že ho opustila přítelkyně.

Strážníci mu ruku zavázali a poskytli první pomoc. Sanitka ho pak převezla do nemocnice na psychiatrii. Teď už je "v pořádku". Musí se jen s pomocí lékařů vyrovnat s nešťastnou láskou. Zkratkovité jednání mu ale až do smrti bude připomínat velká jizva na ruce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám