Hlavní obsah

Po těžké nehodě bojuje tříletý chlapec v nemocnici o život

Právo, Novinky, Radek Plavecký, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Vážná dopravní nehoda se stala v pátek odpoledne na silnici mezi Velkými Popovicemi a Kamenicí poblíž Prahy. Nejprve se srazilo osobní a nákladní auto. Nárazem se od sebe vozy odmrštily, osobní auto pak narazilo do stromu.

Článek

Při tomto nárazu se v osobním autě velmi vážně zranilo tříleté dítě. Pro něj si přiletěl vrtulník,“ řekla Právu mluvčí policie pro Prahu venkov Markéta Johnová. V autě cestovala i matka a ještě jedno dítě, kterému jsou čtyři roky. Matka je v šoku. Policie je stále na místě.

Dvě sanitky vyrazily k neštěstí v půl druhé odpoledne. Záchranáři našli malého chlapce v bezvědomí a měli podezření na vážné poranění hlavy. Kvůli jeho vážnému stavu zdravotníci na místo přivolali vrtulník z Prahy.

„Helikoptéra chlapce transportovala do Fakultní nemocnice v Praze - Motole. Sanitkou pak zdravotníci převezli do nemocnice v Říčanech zraněnou ženu,“ řekla mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám