Hlavní obsah

Při hádce spadli dva lidé do rozvodněné Ohře, stále se hledají

Právo, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Do rozvodněné řeky Ohře spadli v pondělí kolem půl jedné po poledni při vzájemné potyčce v prostoru U Solivárny v Karlových Varech dosud neznámý muž se ženou. Podle všeho se jedná o místní bezdomovce.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

Bezdomovci spadli při rvačce do řeky Ohře v prostoru U Solivárny v Karlových Varech. Na snímku policisté, kteří případ na místě vyšetřovali.

Článek

„Podle očitého svědka se oba na břehu Ohře pohádali a začali se rvát. Přitom oba spadli do rozvodněné řeky Ohře,“ popisovala karlovarská krajská mluvčí hasičů Alena Ryvolová.

„Případ je v šetření,“ uvedla mluvčí karlovarské policie Zdenka Papežová. Do hledání obou bezdomovců se zapojilo během chvíle pět hasičských zásahových jednotek. „Prohledáváme oba břehy Ohře směrem na Kyselku,“ poznamenala Ryvolová. „Přivolán byl také vrtulník s termovizí,“ dodala.

Asi pět kilometrů po proudu nedaleko restaurace Hubertus se hasičům kolem půl třetí odpoledne podařilo nalézt v řece zachycený batoh.

„Hasič ve speciálním obleku se jej pokusí vytáhnout,“ popisovala mluvčí. „Batoh by nám mohl pomoci při dalším hledání obou pohřešovaných,“ poznamenala Ryvolová.

Zatím není vůbec jasné, proč se oba bezdomovci pohádali. Na místě, kde mělo k incidentu podle svědka dojít, stálo policejní auto. Zmiňovaný svědek policistům ukazoval, jak mělo k potyčce a pádu do řeky dojít.

Reklama

Výběr článků

Načítám