Hlavní obsah

Řidič při kontrole parkování najel do strážníka

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nepříjemnou zkušenost si ve čtvrtek odpoledne odnesl ze své práce strážník pražské městské policie. Při kontrole parkování na Smíchově do něj vozem najel jeden z kontrolovaných řidičů. Strážník skončil s přejetýma nohama v nemocnici.

Článek

Incident mezi hlídkou a 32letým řidičem z Klatovska se stal v Bozděchově ulici před třetí hodinou odpoledne. Hlídka umístila na vůz výzvu o přestupku a jeden ze strážníků začal automobil fotografovat.

„V tom okamžiku přišel k autu muž a začal křičet, ať ten foťák okamžitě schovám. Prý už jede pryč. Nastoupil do vozu a chtěl odjet. Vyzvali jsme ho, aby předložil doklady,“ popsal situaci strážník. Muž ale odmítl doklady předložit a nastartoval vůz.

„To si děláš pr…!To si děláš ko..!“ křičel šofér na natáčejícího strážníka. Nakonec do vozu nasedl a strážníkovi najel do nohou.

Řidič se pak snažil z místa ujet, to mu však překazila hlídka Policie ČR. Šofér skončil na policejní služebně, zraněný strážník byl převezen do motolské nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám