Hlavní obsah

Muž v Chebu spadl na kovový plot a zaklínil se v něm

Právo, paš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cheb
Aktualizováno

K muži zaklíněnému v plotě v Nové ulici v Chebu vyjeli v neděli krátce po 20. hodině záchranáři. Po zjištění situace přizvali na pomoc hasiče. Ti jej vyprostili a snesli k sanitce, kde si jej převzali zdravotníci.

Článek

„Muž středního věku spadl z mezipatra mezi prvním a druhým poschodím domu. Dopadl na kovový plot, kde zůstal zaklíněný,“ informovala mluvčí krajských hasičů Alena Ryvolová.

„Devětatřicetiletý muž utrpěl poranění hrudníku a možná páteře. K vyšetření byl převezen na chirurgickou ambulanci, poté se rozhodne, zda bude transportován do Plzně,“ konstatoval mluvčí záchranné služby Karlovarského kraje Lukáš Hutta.

Podle informací hasiči vyprostili muže bez použití speciálního nářadí. Místo bylo ale špatně přístupné pro záchranáře a nejkratší cesta k sanitce vedla po strmém srázu.

Zraněný spadl z výšky až sedmi metrů. „Na plotě se zachytil oblečením, za kalhoty,“ upřesnil Hutta. Důvod jeho pádu není v tuto chvíli znám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám