Hlavní obsah

Dva školáci v Brně kradli auto

Právo, Miroslav Homola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Brněnští strážníci načapali v noci na pondělí dvojici nevšedních zlodějů. Pár minut před půlnocí našli městští policisté dva chlapce ve věku 11 a 12 let při pokusu o ukradení zaparkovaného vozu. Případem se již zabývají policisté.

Článek

Do auta zaparkovaného v Novobranské ulici se vloupali dva školáci. „Strážníkům událost telefonoval pozorný svědek, který už při první informaci dost nevěřícně hovořil o tom, že se do vozu vloupaly zřejmě děti,“ uvedla k případu mluvčí strážníků Denisa Kapitančíková.

Po příjezdu hlídky na místo našli strážníci dodávku se spuštěnými výstražnými blikači a při bližší kontrole interiéru skutečně objevili dvojici chlapců, kteří se schovávali pod přístrojovou deskou.

Tu už měli dokonce zčásti rozmontovanou a vytržené dráty svědčily o tom, že se právě pokoušeli auto nastartovat zkratem. Případ vyšetřuje Policie ČR, která incident oznámí zákonným zástupcům a sociálnímu orgánu ochrany dětí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám