Hlavní obsah

Policie střelce na pražské autobusy zatím nedopadla

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie zatím výrazněji nepokročila při vyšetřování podivné opakované střelby na autobusy hromadné dopravy v pražských Letňanech. Na autobusy někdo vystřelil začátkem prosince a pak opět po měsíci.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„Zatím nemáme žádné nové poznatky. Na základě naší výzvy jsme přijali několik oznámení občanů, které nyní prověřujeme,“ řekla ve čtvrtek Novinkám mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Poslední z útoků policisté zaznamenali v pondělí ráno, kdy skončil v Tupolevově ulici jeden autobus dokonce s vysypaným zadním sklem. Podle všeho střelec používá zbraň podobnou praku, jelikož na místě kriminalisté nikdy nenašli stopy po klasické střelné zbrani.

Případem se zabývají kriminalisté. Podle policie se první střelba, velmi podobná té z tohoto týdne, odehrála na stejném místě už na začátku loňského prosince. Problém však je, že střelce nikdo neviděl a policisté se tak nemají čeho chytit.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám