Hlavní obsah

Noční konflikt skončil bodnutím nožem do hrudníku

Právo, pok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Po konfliktu dvou skupinek mladých lidí v centru Českých Budějovic skončil v sobotu v noci jeden z mladíků s bodnou ranou v hrudníku v nemocnici. Podle dostupných informací by měl být mimo ohrožení života.

Článek

„Naše bezpečnostní kamery zaznamenaly incident v ulici Karla IV. zhruba ve 21:30 hodin. Na místě byla do tří minut hlídka. Jeden z mužů řekl, že byl bodnut. Hlídka tedy okamžitě volala záchranku a Policii České republiky,“ řekla v neděli Právu mluvčí českobudějovických strážníků Kateřina Schusterová.

Skupina pravděpodobných útočníků z místa odjela osobním automobilem, jehož registrační značku ale podle Schusterové kamery zaznamenaly. „Ze záznamu bylo navíc patrné, že útočící muž se obléká ve stylu skinheads,“ dodala mluvčí.

Případem se zabývají jihočeští kriminalisté. „Vyšetřování je v úplném začátku. Zatím nebyli vyslechnuti všichni svědci ani poškozený,“ uvedla k případu mluvčí jihočeské policie Anna Drdová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám