Hlavní obsah

Mrtvou ženu v Břeclavi okradl neznámý zloděj

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Ženu ležící bez hnutí na stezce na vrcholu hráze Dyje v Břeclavi objevil ve středu kolem jednadvacáté hodiny kolemjdoucí muž. Okamžitě se vydal přivolat pomoc, neznámý zloděj však mezitím ženu okradl.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Muž, který ženu objevil, po chvíli narazil na policejní hlídku. Pak už se rozeběhla záchranná akce, která ale nešťastnici život nezachránila. Policisté se ji do příjezdu záchranářů snažili oživovat, lékař ale už jen konstatoval smrt.

„Na uvedeném případu je zarážející, že v době, než přišli policisté na místo, byla žena okradena. Neznámý pachatel využil chvíle, kdy se kolemjdoucí muž vydal hledat pomoc a nikdo jiný na místě nebyl, aby ji okradl,“ uvedla mluvčí břeclavské policie Kamila Haraštová. Chodec, který ženu našel, totiž potvrdil, že v době nálezu leželo u těla také jízdní kolo a batoh. Obojí do příjezdu policistů zmizelo.

„Policisté tak pracují nejen na případu náhlého úmrtí, ale šetří také krádež,“ dodala mluvčí. Ve čtvrtek policisté zjistili, že mrtvou je třiačtyřicetiletá žena z Břeclavi. Uvědomili rodinu a na zjištění příčiny smrti nařídili pitvu. Stopy cizího zavinění zatím nezjistili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám