Hlavní obsah

Pitbull roztrhal v centru Brna jezevčíka

Novinky, ČTK, Petra Konečná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Rozzuřený pitbull teriér roztrhal ve středu v centru Brna jezevčíka. Napadený pes bezprostředně po útoku žil. Utrpěl však vážná zranění, silně krvácel a měl vyhřezlé některé vnitřní orgány. Zda se zvíře podařilo zachránit, zatím není zřejmé. Útočící pes skončil v městském útulku a jeho 23letá majitelka na policii, kde policisté zjistili, že je po ženě vyhlášeno celostátní pátrání.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Pitbull na jezevčíka zaútočil na centrálním brněnském náměstí Svobody v okamžiku, kdy jezevčíka měla jeho majitelka na vodítku. Pes bojovného plemene sice měl náhubek, ten se mu však z tlamy vysmekl. Rozzuřeného psa se marně snažil uklidnit muž, který si s ním do centra Brna vyšel na procházku. 

Pitbull na jezevčíka zaútočil a silně se mu zakousl do těla. "Muž se snažil psa od jezevčíka odtrhnout kopáním, ale přesto způsobil pitbul útokem psíkovi vážná zranění," uvedla policejní mluvčí Denisa Kapitančíková. 

Strážníkům, kteří na místě zasahovali, se jako majitelka přihlásila 23letá celostátně hledaná žena. Okolnosti napadení jsou nyní předmětem šetření. Městská policie především zjišťuje, zda bylo statné zvíře uvázané na vodítku.

Reklama

Výběr článků

Načítám