Hlavní obsah

Nehoda kamiónu zablokovala na osm hodin dálnici D1

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dálnice D1 byla v úterý více než osm hodin zablokovaná. Důvodem byla nehoda nákladního vozu na 137. kilometru ve směru na Brno. Ve směru na Prahu byla průjezdná jen jedním jízdním pruhem.

Foto: Luboš Pavlíček, ČTK

Havarovaný kamión na dálnici D1 v úterý ráno.

Článek

Mezi Velkým Meziříčím a Měřínem havaroval nákladní vůz. Na vozovku se vysypal náklad. Řidič jel směrem na Prahu, přerazil středová svodidla a vjel do protisměru.

Po osmé hodině ráno začali technici vůz vyprošťovat, dálnice proto byla uzavřena v obou směrech. Dopravu odkláněla policie po silnici II/ 602. Provoz se podařilo uvolnit až pozdě dopoledne.

Nehoda se stala v uzavírce, kde je doprava svedena do jednoho pruhu. Při nehodě byla zraněna dvoučlenná posádka nákladního auta. Devětadvacetiletý řidič byl s pohmožděninami hrudníku převezen do třebíčské nemocnice, jeho pětatřicetiletý spolujezdec se zlomeninou nohy a podezřením na poranění pánve do brněnské nemocnice," řekl primář krajské záchranné služby Miroslav Havlík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám