Hlavní obsah

Motorkář sražený dveřmi vozu napadl řidiče auta

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Velmi nepříjemné chvilky prožili ve středu odpoledne manželé s dítětem ve vozidle ve Svážné ulici v Brně. Žena při vystupování srazila dveřmi projíždějícího motorkáře. Ten sice nebyl zraněn, ale rozzuřil se a začal demolovat automobil, rozbil okénko a napadl řidiče.

Článek

Řidič Fordu Focus zastavil a spolujezdkyně se chystala vystoupit. Při otevření dveří ovšem srazila projíždějícího motorkáře.

„Jednačtyřicetiletý muž naštěstí žádné zranění neutrpěl, ale rozzuřil se natolik, že přiskočil k okénku u řidiče, rozbil ho a začal muže za volantem napadat,“ řekla mluvčí brněnské policie Andrea Procházková.

Při dramatické scéně žena na agresivního muže křičela, ať přestane, že je ve voze dítě. Vzteklý motorkář ještě udeřil do okna a šel se věnovat svému motocyklu. „Stroj postavil a tlačil ho, přičemž ještě poškodil lak na vozidle. Policisté v současné době zjišťují další okolnosti případu,“ doplnila Procházková.

Reklama

Výběr článků

Načítám