Hlavní obsah

Při večerní tragické nehodě zemřely dvě děti

Novinky, ČTK, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

U Krásného Lesa na Karlovarsku se stala v pondělí večer tragická dopravní nehoda. Zemřely při ní dvě děti, další dva lidé byli zraněni. Informaci potvrdil v úterý operační důstojník karlovarských hasičů.

Článek

"Na místě zemřeli dva chlapci ve věku dvanáct a třináct let. Lékař a záchranáři se je pokoušeli oživit, ale utrpěli smrtelná poranění hlavy. Oba seděli na zadních sedadlech,“ řekl Novinkám mluvčí karlovarské záchranné služby Lukáš Hutta.

Dalšího zraněného 14letého chlapce a řidiče vozu převezli záchranáři s lehčími zraněními na chirurgické oddělení karlovarské nemocnice.

Podle mluvčího karlovarské policie Pavla Valenty 52letý muž řídil kolem deváté hodiny večer osobní vozidlo VW Passat po silnici první třídy číslo třináct směrem od Chomutova na Ostrov. Před odbočkou na Horní Hrad, při průjezdu levotočivou zatáčkou, pravděpodobně nezvládl vozidlo a vjel vpravo mimo silnici.

"Zde narazil do svodidel, přes která přejel a následně sjel po příkrém svahu, kde se převrátil při nárazu do stromů," řekl policista. Řidič je podezřelý z ublížení na zdraví, policisté případ stále vyšetřují. "Dechová zkouška byla u muže za volantem negativní," doplnil Valenta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám