Hlavní obsah

VIDEO: Řidič na Rakovnicku nepřežil náraz do stromu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

STŘEDNÍ ČECHY
Aktualizováno

Těžká dopravní nehoda s tragickým koncem se stala v pondělí odpoledne u obce Kalivoda na Rakovnicku. Osobní automobil zde narazil do stromu, řidič nehodu nepřežil. Středočeští záchranáři museli souběžně pomáhat i u další tragické nehody u obce Činěves.

Článek

Automobil narazil do kmene stromu u obce Kalivoda kolem druhé hodiny odpoledne. Na místě pomáhali hasiči a záchranáři ze Slaného. Hasiči museli k vyproštění těla z vraku použít vyprošťovací zařízení.

Řidič neměl šanci náraz přežít. Zdroj: HZS Středočeského kraje.

„Lékař rakovnické záchranné služby na místě konstatoval úmrtí šestačtyřicetiletého muže, který podlehl mnohočetným poraněním a musel být z vozu vyprošťován. Záchranáři mu už nemohli pomoci,“ řekla mluvčí záchranné služby Tereza Janečková.

Interiér zničeného vozu po nehodě u obce Kalivody. Zdroj: HZS Středočeského kraje.

Záchranáři pomáhají u smrtelné nehody. Zdroj: HZS Středočeského kraje.

Hasiči vyprošťují muže z vraku vozu. Zdroj: HZS Středočeského kraje

Další tragická nehoda

O deset minut dříve vyjížděli záchranáři na pomoc k nehodě k obci Činěves na Nymbursku, kde zasahovala posádka s lékařem z Městce Králové.

„Na místě podlehl smrtelnému poranění hlavy muž z osobního auta. Lékař po příjezdu konstatoval jeho úmrtí. Na místě záchranáři ošetřili také lehce zraněného muže, kterého po ošetření ponechali na místě,“ řekla mluvčí záchranné služby Janečková.

Reklama

Výběr článků

Načítám