Hlavní obsah

VIDEO: Opel nevybral zatáčku, sypač ho rozpáral

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VŠERUBY

Provoz na hlavním silničním tahu z Plzně do Karlových Varů zkomplikovala v pondělí brzy ráno srážka sypače s osobním vozem u Všerub. Silnice byla průjezdná kyvadlově. Od noci situaci v místě komplikovaly sněhové přívaly.

Článek

"Nehoda se stala před šestou hodinou ráno. U Chrančovic se čelně až bočně střetl osobní vůz se sypačem. Řidič osobního vozu jel od Karlových Varů a nevybral to. Byl převezen do nemocnice," uvedl policejní mluvčí Josef Aubrecht.

Příčiny nehody policie šetří, škoda byla vyčíslena na 110 000 korun. Plný provoz se podařilo obnovit po necelých třech hodinách.

Podle mluvčí krajské záchranné služby Lenky Ptáčkové byl řidič převezen na jednotku intenzivní péče do plzeňské nemocnice. "Muž, ročník asi 1950, měl poraněn hrudník, hlavu a podezření na poranění páteře," uvedla Ptáčková.

Na severním Plzeňsku začalo hustě sněžit už v neděli kolem půl deváté večer a přestalo až v pondělí ráno kolem půl šesté. Spad sněhu byl podle silničářů intenzivní, nejhorší je situace kolem Kralovic, ale všechny silnice jsou sjízdné. V terénu je 26 sypačů.

Reklama

Výběr článků

Načítám