Hlavní obsah

Žena potřená česnekem vykřikovala zaklínadla a demolovala dům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KRÁLOVO POLE

Na tísňovou linku 156 zavolala ve čtvrtek před polednem žena z Králova Pole a žádala o pomoc s patrně psychicky labilní sousedkou, která na chodbě demolovala zařízení a vyrážela ze sebe zcela nesrozumitelné věty. Její chování vyvolávalo v ostatních nájemnících nepříjemné obavy.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

"Po příjezdu na místo hlídka na chodbě domu spatřila ženu, která byla značně agresivní, rozbíjela věci a následně hodila blíže nezjištěný předmět na skleněnou výplň vstupních dveří a odešla do bytu," uvedla mluvčí policie Denisa Kapitančiková.

Vzápětí však vyrazila ze svého bytu znovu a napadla jednoho ze strážníků a způsobila mu zranění na hlavě. Strážníci po chvíli čtyřicetiletou ženu znehybnili, ona však kolem sebe dál kopala a plivala. Přitom opakovala věty, kterým bylo obtížné rozumět a zněly jako podivná zaklínadla.

Podle policejní mluvčí byla silně cítit česnekem, kterým byla pravděpodobně potřena.  Sousedi vypověděli, že dotyčná pořádala ve svém byte spiritistické seance a "vyvoláváním duchů" často rušila noční klid. Strážníci přivolali na místo záchranku, která ženu převezla do zdravotnického zařízení v Černovicích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám