Hlavní obsah

VIDEO: Na silnicích umírali mladí lidé po nárazu aut do stromu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚSTÍ NAD LABEM/OSTŘEDEK
Aktualizováno

Nejméně dvě oběti přinesl končící prosněžený víkend na českých silnicích. V obou případech zemřeli v autech mladí lidé. V sobotu to v Ústí nad Labem byl třiadvacetiletý muž, na druhý den na dálnici D1 o čtyři roky starší žena. Vozy v obou případech skončily ve stromě.

Článek

V ústecké čtvrti Neštěmice došlo k tragické nehodě před sobotní 22. hodinou. Mladík pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost své Škody Octavie stavu a povrchu vozovky a v ulici Na Výšině narazil do stromu.

Muž na místě zemřel, jeho stejně starého spolujezdce odvezli záchranáři s těžkým zraněním do nemocnice, řekla v neděli mluvčí ústecké policie Veronika Hyšplerová. Na místě nehody zasahovali i hasiči, kteří tělo zemřelého mladíka z vozu vyprošťovali.

:. Smrtí skončila sobotní nehoda v Ústí nad Labemfoto: TV Prima

Nehoda na D1 dálnici zablokovala

V neděli odpoledne zemřela při dopravní nehodě na dálnici D1 mladá žena, tři další lidé byli zraněni.

Auto na 33. kilometru sjelo z vozovky a narazilo do stromu. Dálnice pak musela být uzavřena, aby mohl přistát vrtulník záchranky. „Zranění spolujezdkyně, ročník 1971, byla natolik vážná, že jí záchranáři nemohli pomoct,“ řekla Novinkám mluvčí středočeských záchranářů Nina Šeblová.

Další pasažér, třiadvacetiletý muž, skončil s pohmožděnou krční páteří na chirurgické ambulanci v Benešově. Druhý člověk utrpěl otřes mozku a poslední cestující měl pohmožděný hrudník.

Na místě nehody byl zprůjezdněn levý jízdní pruh okolo 15:20.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám