Hlavní obsah

Mladík se zabil v autě, když ujížděl policejní hlídce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Tragický konec mělo policejní pronásledování mladého řidiče, který v noci na pondělí ujížděl hlídce v Brně. Ve velké rychlosti nezvládl ve Sportovní ulici řízení a s vozem vyletěl mimo silnici. Utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Čtyřiadvacetiletý muž nereagoval na policejní kontrolu v Králově Poli a začal mužům zákona ujíždět. Policistům se nedařilo řidiče dostihnout, jeho snaha z místa zmizet však kvůli tomu, že se nepřipoutal, skončila tragicky.

Přivolaní záchranáři našli muže v bezvědomí a mimo vůz. Utrpěl těžká poranění, mimo jiné i hlavy. Při ošetřování přestal dýchat. "Veškeré oživovací pokusy byly ale marné, po půl hodinové snaze se nepodařilo obnovit jeho životní funkce,“ řekla mluvčí záchranné služby Barbora Zuchová.

Policisté nyní zjišťují, proč se muž snažil vyhnout policejní kontrole. Zda měl v krvi alkohol, ukáží až výsledky pitvy.

Reklama

Výběr článků

Načítám