Hlavní obsah

Zloději zatčeni při sexu u pískoviště

Novinky, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Přítrž sexuálním hrátkám na lavičce u dětského pískoviště před zraky čtyř dětí musela udělat ve čtvrtek hlídka strážníků v Ostravě- Porubě. Zadržený páreček předali kolegům z Policie ČR, kteří v něm poznali pachatele nedávného vloupání do jednoho z bytů v blízkém okolí.

Článek

Mluvčí Městské policie Ostrava Zuzana Larišová řekla Právu, že hlídka vyjela na sídliště na základě oznámení jednoho z obyvatel Resslovy ulice. Ten telefonicky nahlásil, že na okraji pískoviště před šestipatrovým domem se dva polonazí milenci osahávají v oblasti genitálií, a vůbec jim nevadí, že jde o poměrně frekventované místo a v blízkosti si hrají malé děti.

"Po příjezdu strážníci zjistili, že jde o 24letého muže a 19letou ženu. Oba měli obnažené přirození, osahávali se a chystali se souložit. Hlídka je proto vyzvala, ať od svého jednání upustí a prokážou totožnost," uvedla Larišová.

Strážníci pak na místo přivolali hlídku státní policie, která na základě dřívějších poznatků zjistila, že dvojice již na přelomu července a srpna vykradla v blízkém okolí jeden z bytů.

"Rozbili okno balkónových dveří a vnikli do bytu v prvním poschodí, odkud odcizili dámské hodinky, peníze, potraviny a alkohol v hodnotě 500 korun," uvedla Alena Kudělová z městského ředitelství Policie ČR v Ostravě. Kromě výtržnictví tak policie stíhá oba milence pro trestné činy krádeže a porušování domovní svobody. "Policejní rada podal návrh na vzetí obviněných do vazby," dodala Kudělová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám