Hlavní obsah

Žena v Brně měsíce věznila a mučila milence kvůli penězům

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Zážitky jako z béčkového hororu má za sebou 30letý Šimon Račák z Brna. Jeho o deset let starší bývalá milenka Ivana Kufová ho podle obžaloby společně se třemi kumpány několik měsíců věznila a brutálně mučila. To vše kvůli penězům, které Kufová po Račákovi požadovala. Všichni mučitelé stanuli ve středu před brněnským Krajským soudem.

Článek

V prosinci 2006 přišla Kufová za svým bývalým přítelem na ubytovnu v Výpravní ulici v Brně a chtěla po něm mobilní telefon. Muž ale odmítl cokoli vydat. Nato mu Kufová podle žalobkyně uštědřila "výchovný“ pohlavek a pokynula svému nohsledovi, 24letému Lukáši Kropáčkovi, aby Račáka surově zbil a mobilní telefon mu uzmul.

Pár dní nato začalo pravé peklo. Kufová a Kropáček měli zatáhnout nebohého muže do kotelny ubytovny. "Tam jej vysvlékli a přivázali k židli lepící páskou. Vyhrožovali mu, že pokud jim nedá výplatu, zabije ho ruská mafie,“ řekla v obžalobě státní zástupkyně.

Aby dodali svým slovům váhu, nožem Račákovi uřezali jeho dlouhé vlasy, na kterých si zakládal. „I pak mučení pokračovalo a stupňovalo se poté, co obžalovaní muže přinutili, aby podepsal směnku na sto padesát tisíc,“ dodala žalobkyně.

Z mučírny ve sklepě byl zanedlouho muž přemístěn do bytu další z obžalovaných Jindřišky Ilkové. Tam ho údajně bili páskem, holí a železnou tyčí. Kufová dle slov státní zástupkyně mimo jiné muže vysvlékla, nasadila si gumovou rukavici a dráždila mu pohlavní úd až k vyvrcholení. Sperma pak utřela dámskými kalhotkami a rozetřela jej nebožákovi po těle se slovy: „Jsi úchylák a zvrhlík“.

Po čtyřech měsících věznění a týrání byl Račák převezen na chatu do Jeseníků. Aby se vyhnul dalšímu mučení, zrušil muž úrazovou pojistku a vyplatil se z dalšího bití celkem 31 tisíci korunami.

Verdikt nad údajnými tyrany by mohl padnout v nejbližších dnech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám