Hlavní obsah

Milovník baculek dostal 14 let vězení

Právo, Rudolf Prchal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚSTÍ NAD LABEM

Na 14 let do věznice s ostrahou poslal v úterý Krajský soud v Ústí nad Labem třicetiletého Ferdinanda Müllera, obviněného z vraždy devětadvacetileté ženy. Muž z východního Slovenska přijel po kontaktu na inzerát 27. října minulého roku do Děčína, kde šesti ranami nožem zavraždil oběť, se kterou chtěl souložit. Podle obžaloby ženu předtím ochromil atropinem.

Foto: Rudolf Prchal, Právo

Touha po baculkách dovedla Ferdinanda Müllera až před trestní senát.

Článek

Odsouzený se proti rozsudku odvolal, státní zástupce si ponechal lhůtu na rozmyšlenou. „Trestný čin, ze kterého jsem obviněný, jsem nespáchal,“ uvedl obžalovaný hned v úvodu hlavního líčení. V dalším jeho průběhu se pak snažil všechny skutečnosti zkreslit. Sice popisoval jak koupil láhve vína, fernetu a také kytici, a jak byl lákán sexuchtivou ženou k ní domů. Uvedl však, že nakonec stejně k ničemu nedošlo.

A tak prý odjel zpět do Duchcova, kde právě bydlel. Nad jeho výpovědí, která vzbuzovala v některých okamžicích v soudní síni rozpačité úsměvy, se ale vznášely velké otazníky. Například když popíral, že ženu ubodal. Před advokátkou loni 6. listopadu při výslechu totiž potvrdil, že ženu zavraždil.

Tancovali před souloží

U soudu zároveň nepřesvědčivě vypovídal, že ho policisté nutili k přiznání, že ženu zabil, ale na dotaz předsedy senátu Ivana Elischera, zda přitom byla obhájkyně, uvedl, že ne. Jeho tvrzení o policejním nátlaku tak bylo podle soudu jen účelovou pohádkou.

Obviněný Müller v celém průběhu líčení popíral, že by došlo k sexu mezi ním a jeho obětí. Pouze se prý líbali. Ale postupně přiznával, že přitom byli nazí. Když se pak státní zástupce zeptal, zda tancovali před nebo po souloži. Müller bez přemýšlení odvětil: „Před.“ Poté mu jeho odpověď došla a tak prohlásil, že se nejednalo o soulož.

Soudní znalec však jednoznačně uvedl, že ve výtěru pochvy zavražděné byly nalezeny části mužských pohlavních buněk, což dokládá, že měla s obviněným mužem nechráněný styk. V inzerátu, který Müller podal, si mohly ženy přečíst, jaký je vášnivý milovník baculek, hledá proto ženu nad 100 kilogramů s velkým poprsím a bříškem a zadečkem k nezávaznému milování.

Ozvalo se více žen 

Děčínská oběť na to reagovala, protože kriteria podle jejího názoru splňovala. Po několika SMS zprávách a telefonátech se s Müllerem potkala, poprvé a také naposledy. Přítelkyně, se kterou tehdy žil v Duchcově, s ním prý nemohla v dostatečné míře souložit, protože byla těhotná a lékař jí to nedoporučoval. Proto si odsouzený vypomohl inzerátem. Ke své vášni k boubelkám u soudu pak stroze uvedl: „Každý máme jiné potřeby.“

Kromě ženy, kterou měl podle obžaloby zabít, se mu prý na inzerát ozvalo ještě několik dalších zájemkyň.

Reklama

Výběr článků

Načítám