Hlavní obsah

Zmizel řidič masokombinátu, policie hlídá i letiště

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PŘÍBRAM

S tržbou za prodané maso a autem za 1,5 miliónu zmizel teprve 19letý řidič příbramského masokombinátu. Policie kvůli tomu hlídá hraniční přechody a letiště pro případ, že by se mladík spolu se stejně starým komplicem pokusili opustit republiku.

Článek

„Vypadá to na trestný čin zpronevěry. Mladý řidič vyrazil rozvážet maso z příbramského masokombinátu 5.listopadu brzy ráno a měl se vrátit ve středu odpoledne. To se ale nestalo,“ řekla Právu mluvčí příbramské policie Lenka Pavlová.

Mladík zmizel i s nákladním autem Renault Midlum a s tržbou v hodnotě 210 tisíc korun. Kriminalisté zjistili, že se k němu přidal mladý komplic a řidič ještě kontaktoval dalšího známého, kterému dal do poštovní schránky obálky s penězi.

„Ve dvou obálkách bylo dohromady 57 tisíc a pokyny, co má muž s penězi udělat. Tomu se to zdálo divné a vše oznámil policii,“ dodala Pavlová. Peníze v obálkách byly podle ní určeny například pro mladíkovu přítelkyni a na splácení různých dluhů. Státní zástupkyně už vydala souhlas se zatčením obou mužů.

Reklama

Výběr článků

Načítám